Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

R^ dobré zamyšlení, našly by se i další otázky. V prezidentském výběru mi také chybí žena, u trestu smrti jasné ne, u EU a migrace souhlas s Tebou, očkování, domácí porod a eutanazie, spíš nevím. Je to případ od případu, pokud si žena zachovala přirozené instinkty a je to její vnitřní přání, domácímu porodu bych nebránil, eutanázie byla níže dobře popsána (podobné vidění, musí se rozhodnout ten, kterého se to týká). Očkování dětí - mám výhrady k hexavakcíně u miminek (vážicích cca 5-6 kg), chtěl bych to časově a dávkově rozložit, o to bych usiloval a vyhledal lékaře, který by byl ochoten o tom diskutovat;-)

0 0
možnosti
PL

Děkuji za přečtení i názor.

0 0
možnosti
JH

J83o81s93e71f 26H24e73j32n88a

28. 12. 2017 15:10

A když zemřem, zbaveni jsme všeho,

tělo v prach se moudře rozpadne.

A co bylo dřív nám záhadného,

zůstane i nadál záhadné...:-):-(:-)

1 0
možnosti
PL

Děkuji, hezky napsané.

0 0
možnosti
MS

Problematiku uprchlíků bych rozšířil na problematiku imigrace jako takové. Čím víc se blíží konec Islámského státu, tím více budou na pořadu dne ekonomičtí imigranti. A budou nejspíš mnohem větším problémem, než dnešní váleční uprchlíci.

Trest smrti ne, ale pokud má být jeho alternativou trest doživotní, měl by být skutečně doživotní, tzn. že by se po odpykání 25-30 let neměl odsouzený propouštět podmíněně na svobodu (s výjimkou prezidentské milosti).

Eutanázie jednoznačně ano, ale jen za podmínky, že o ní může rozhodnout výlučně jen ten, koho se týká, přičemž musí být prokazatelně při smyslech.

1 0
možnosti
PL

Děkuji za názor a vlastně doplnění. Vidím to podobně.

1 0
možnosti
Foto

J26a14n 42P44r74a59ž56á66k

28. 12. 2017 10:56

R^Pavle, je to zvláštní, vidím to prakticky stejně:-)

0 0
možnosti
PL

Děkuji za přečtení a zdravím.

1 0
možnosti
JZ

Zajímavé je, že jedině v případě těch uprchlíků jste nepoložil ani jednoznačnou otázku a nedal jste ani jednoznačnou odpověď. Z otázky není jasné, co konkrétně myslíte tím, "jak EU řeší otázku uprchlíků" a z odpovědi zase není jasné to, jaký by měl být stav věcí. Není tedy ani jasné, na co vlastně odpovídáte NE.

0 0
možnosti
PL

Měl jsem na mysli politiku Evropské unie ve vztahu k přijímaní uprchlíků.

1 0
možnosti
JS

R^R^takových ANO / NE, řeší každý člověk denně. Za sebe ANO, ve věcech, které se mnou souzní a NE ve všem, co značí zbytečné rozčílení :-)

Přeju Ti krásné dny, Pavle:-)

2 0
možnosti
PL

Děkuji za přečtení i názor a také Tobě přeji krásné dny bez rozčilování.

1 0
možnosti
  • Počet článků 487
  • Celková karma 15,22
  • Průměrná čtenost 1870x
Životní motto: Cestuji do dalekých i blízkých míst jako do pohádky, ale za nějaký čas se vždy rád vracím domů zpátky. Vydávám se hledat zajímavá místa tam i sem, nebloudím, stačí jít rovnou za nosem.