Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdo je a kde v jaké kanceláři v Brně sedí Markéta Vaňková, vědí jen obyvatelé Brna a jeho okolí. Při posledních komunálních volbách zvítězilo v Brně hnutí ANO. Ale protože paní advokátka Vaňková byla rychlejší a sestavila zastupitelstvo, tak post brněnské primátorky za ODS zastává dodnes právě paní Vaňková. Toto je názorný příklad, kdy chodit k volbám a dělat tam ve volebních místnostech někomu šašky, je úplně zbytečné. Pokud někdo namítá, že je to podvod, tak to opravdu podvod je!!!! A koho to zajímá??? ?;-O[>-]

0 0
možnosti

Nebuďte líní a vyslyšte vábení slibů (nejen) pana prolhaného Babiše - nikdo Vám nedá tolik, kolik on Vám naslibuje ... a po volbách - skočte mi na cara, blbečci! 8-o

1 1
možnosti

Pěkné básnění, takové upřímnéR^ Je to samá teze, ale co z toho vyleze? Nikdo neví, jestli praví nebo leví:-)

1 0
možnosti

Děkuji za doplnění.

0 0
možnosti

Politik je zvláštní druh vychcánka českého - jinde ho to nebaví, chce do politiky, peněz je tam, víc než si jinde naškudlíš.

0 0
možnosti
Foto

R^Přivedl jsi mě k posmutnělému úsměvu, Pavle. Půjdu tam a hodím to těm, o kterých doufám, že dokážou pootočit kolo našich dějin o fous lepším směrem:-)

0 0
možnosti

Myslíš, že o fous stačí?

0 0
možnosti
  • Počet článků 487
  • Celková karma 15,24
  • Průměrná čtenost 1870x
Životní motto: Cestuji do dalekých i blízkých míst jako do pohádky, ale za nějaký čas se vždy rád vracím domů zpátky. Vydávám se hledat zajímavá místa tam i sem, nebloudím, stačí jít rovnou za nosem.