Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

To je síla :-( Když si vzpomenu jak dlouho trvalo ČP než začala brát karty, tak se už nedivím ničemu...

4 0
možnosti
Foto

A to ještě kartou jiné banky, než ČSOB, nešly platit poukázky typuA

3 0
možnosti
MB

EET považuji za nedokvašený projekt. Reálný výnos? Cosi jako Yetti. Všichni o něm mluví, spatřen doposud nebyl. ANO, sranda, kdy jej odstavili sami chovatelé - V době Covida. Obtěžoval, plival po uživatelích a moc žral. S vyjímkou přínosu proramátorům, certifikárům. nic nenabízel. Ministerstvu propagační iluze. Společnosti?,Novou formu třídního boje. "Oni mají - Vy nemáte" ...

Pořád platilo a platí. Prachy jako oběživo. Za produkt - službu se platí. Účtenka jako samozřejmá - na vyžádání zákazníka jako nutná! Platba kartou je určitě pohodlná,. Přišly na to i banky. U stravenek jako potištěných papírků? Všerůzné spolky blaha. Visa, Mastercard, Sodexo. Taky potřebují žít.

Bude předpokládaná změna. Alenka na ministerstvu nabídne další propagační iluze. Yetii obživne . ...

6 1
možnosti
JR

J97a22n 15R42á44ž

1. 8. 2023 19:17

Dobrým nápadem je platba mobilem prostřednictvím QR kódu. Vynuluje se provize prostředníkovi. Ovšem výhodná bude jen do doby, kdy tyto operace banky zpoplatní, což lze očekávat.

PS. Za neochotou přijímat platby kartou, zejména u restaurací a prodejen s malým obratem, je ukvapené zrušení EET, kdy stačila jen úprava parametrů. Neochotě přijímat platby kartou podniky s malým obratem, zvláště u nižších plateb, se vůbec nedivím. Byl bych provozovatelem takového podniku, udělal bych totéž.

5 5
možnosti
JK

Proč do toho pletete EET ? Za platbu kartou by obchodník platil úplně stejně. A přes EET by to nešlo.

5 0
možnosti
Foto

To jsem ráda, že magistrát v Liberci je pokrokový.

Ale i tak nosím vždy v peněžence hotovost.

2 0
možnosti
JR

J94a91n 21R42á98ž

1. 8. 2023 19:20

U orgánů státu a služeb provozovaných státem na všech úrovních, by občan povinnost přijímat platby kartou měl považovat za samozřejmost.

15 0
možnosti
  • Počet článků 487
  • Celková karma 15,78
  • Průměrná čtenost 1870x
Životní motto: Cestuji do dalekých i blízkých míst jako do pohádky, ale za nějaký čas se vždy rád vracím domů zpátky. Vydávám se hledat zajímavá místa tam i sem, nebloudím, stačí jít rovnou za nosem.