Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V tomto případě jsou v roli Ježíška občané Evropy.

Kdyby Němečtí občané nevolili Merkelovou a CDU,CSU, Zelené ale ARD, Francouzi kdyby místo promuslimských prezidentů zvolili Le Penovou a občané Rakouska místo promuslimského přezidenta Van der Bellena zvolili Hofera, tak by Evropa přestala páchat sebevraždu.

1 1
možnosti
PL

Napsal jste to hezky. Ne, že bych nevěřil Ježíškovi, ale opravdu v tomto případě musí jeho úlohu zastat občané Evropy. Letos již to nedokážou, ale příští rok by se to mohlo podařit.

0 1
možnosti
JC

A stačilo by tak málo: přestat platit Itálii a Řecku na migranty, a ty země by si rychle vzpomněly, na co mají armády. Zejména ta řecká je pěkně vyzbrojená, vždyť je pochválil sám nositel Nobelovy ceny míru Obama.

2 0
možnosti

Moc Vam preji, at u Jeziska pochodite.

5 0
možnosti
JL

Pane Liprte. Dekuji za vas clanek. Smutne cteni. Necitim z nej zadne povzbuzeni. Kdyz jsem si precetl co jste napsal o sobe, jsem udiven vasi neschopnosti nam neco rici, jak celit tomu, co jste tak barevne popsal. Jsme soucasti Evropy!!! Mame moznost se zapojit do reseni techto problemu. Vy muzete prispet vizi nashromazdenych v tech cizich krajich. Zatim jste ukazal 'ceske' pravidlo mluvit o nedostatcich a nenabizet vlastni reseni. Ne jen prani, ale i kroky, ktere musime podle vas udelat. Bojite se chyby?

0 4
možnosti
PL

Děkuji za přečtení i za Váš názor. Trochu mě mrzí, že to vyznělo, tak jak píšete. Určitě jsem si nechtěl pouze stěžovat. Myslím, že je velice důležité o této věci mluvit a diskutovat.

3 0
možnosti
Foto

chudák Ježíšek, nechcete toho po něm moc?

když pomyslím na miliony mrtvých v obou světových válkách v minulém století tak si říkám že Evropa tu sebevraždu páchá periodicky

5 0
možnosti
PL

Já myslím, že dnes je trochu jiná situace. I když možná ne. Máte pravdu, že lidé se často a celkem "úspěšně" zabíjeli a vraždili a patrně toho nehodlají zanechat.

4 0
možnosti
Foto

I37v75a38n 48M40a94r12e22k

18. 12. 2016 17:33

Dík a karma . R^ [>-]

1 0
možnosti
JT

R^ Určitě na to přání nejste sám, Pavle:-)

13 0
možnosti
PL

Když nás bude hodně, tak se to možná splní. Děkuji za přečtení.

8 0
možnosti
  • Počet článků 487
  • Celková karma 15,24
  • Průměrná čtenost 1870x
Životní motto: Cestuji do dalekých i blízkých míst jako do pohádky, ale za nějaký čas se vždy rád vracím domů zpátky. Vydávám se hledat zajímavá místa tam i sem, nebloudím, stačí jít rovnou za nosem.